Welkom Thuys

café thuys Heeze, Eten en drinken

Welkom thuis bij Thuys. In een ongedwongen en sfeervolle  ambiance hopen wij met onze gastvrijheid een gevoel van thuiskomen te creëren. Wij hopen u een plek te bieden waar het gezellig vertoeven is, u een praatje maakt en wellicht nieuwe vriendschappen sluit (of ‘ mensen ontmoet’).  Kortom een ontmoetingsplaats voor jong en oud.

ALLES KAN BIJ THUIS

EEN BEDRIJFSUITJE, THEMAFEEST, FAMILIEDAG, BRUILOFT, VERGADERING, KOFFIETAFEL, EEN GEZELLIGE BORREL of EEN HEERLIJKE LUNCH, ALLES KAN BIJ CAFÉ THUYS IN HEEZE.

ZOWEL KLEINE ALS GROTE GROEPEN

BIJ ONS VINDT U ALLE INGREDIËNTEN OM DAT TE LATEN SLAGEN. U ZORGT VOOR DE MENSEN, EN WIJ REGELEN DE REST. ER ZIJN LEUKE COMBINATIES TE MAKEN TUSSEN EEN HEERLIJKE BARBECUE OF SMAAKVOL BUFFET. ZOWEL KLEINE ALS GROTE GROEPEN BEHOREN TOT DE MOGELIJKHEDEN. WIJ MAKEN GRAAG EEN OFFERTE VOOR U OP MAAT. DUS KOM GEWOON EEN KEERTJE NAAR THUYS.

INFORMEERT U GEHEEL VRIJBLIJVEND NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

HET TEAM VAN THUYS HEET U WELKOM THUIS!

Wist u dat...

wist u dat…

Wij het sociale aspect van een café-functie belangrijk vinden en wij er alles aan doen om voor alle leeftijden een “thuis” te bieden. Vandaar onze naam “Café Thuys”, een café waar je makkelijk binnenloopt voor een kopje koffie, een drankje, hapje of een babbeltje.

wist u dat…

Er voor iedereen een plekje te vinden is in “Cafe Thuys“. Of het nu gaat om een lunch, een bakje koffie of een biertje in het cafégedeelte, of een feestje of bijeenkomst in de huyskamer.

wist u dat…

De Huyskamer omgebouwd kan worden voor grotere feesten en partijen waarbij ook de binnentuin betrokken kan worden. Bij mooi weer is de binnentuin uiteraard ook afzonderlijk te reserveren voor uw besloten feestje. De ambiance en onze heerlijke hapjes in combinatie met uw gezellige gasten zorgen ervoor dat u op een prachtige avond of middag kunt terugkijken.

wist u dat…

In onze Achterkamer plaats is voor de kleinere feestjes of vergaderingen die compleet verzorgd kunnen worden met koffie- en luncharrangementen.

wist u dat…

Er ook aandacht zal zijn voor terugkerende evenementen zoals stapavonden met deejee of optredens door een plaatselijk bandje. Uiteraard horen wij ook graag uw ideeën!

wist u dat…

Wij het belang zien van sociale contacten voor uitbreiding van ieders zijn netwerk.

wist u dat…

Wij zorgen voor een gezellige ontspannen sfeer waarbij de sociale functie de boventoon voert. Ongedwongen, laagdrempelig, maar bovenal gezellig.

wist u dat…
Wij ook waardebordjes verkopen ter waarde van 15,20,25,50 euro. leuk om te geven nog leuker om te krijgen.